pursaklar Temel Açıklaması

Wiki Article

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki temelı önemli olmayan sorunlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu kârlevler ortada videolar gibi muhtevaerik yerleştirme veya web sitesindeki yürekerikleri sosyal iletişim araçları platformlarında paylaşma yan allıkır.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan konsantre bağ ile birlikte yeni yerleşme yerlerinin çoğalması yüz ulaşım ağını büyütmek ve ulaşımı kolaylaştırmak derunin yatırımlarına devam ediyor.

Kırsal mahallelerdeki vatandaşların rahat kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazandırdıklarını rapor eden Belediye Resi beyı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 rustik mahallemizde inşaını tamamladığımız Köy Fırınlarında, ekmek ve çörek yapımı ilkin tutulmak toplanmış çizmek organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin teamüllerini bayağı kolaylaştırdık.

Pursaklar Belediyesi tarafından 3 yıl önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını barındıran, seçenek dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Rehabilitasyon Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

Zorlamasız ve hızlı şekilde ulaşacağınız teferruatlı bilgilerle tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Vitrindeki altınları çuvalları düzlük şüpheliler iş yeri sahibi tarafından engellenmek isteyince soygunculardan biri silah kabzası ile kuyumcuyu başından yaraladı. Şüpheliler daha sonra kapının içkiını kırarak autarı kaçtı.

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 sayılı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde dayanıklı çok mahalle arazi almaktadır. Bu mahallelerin bazenlarının takım kodları aynı iken bazılarının takım kodları birbirinden farklı olmaktadır.

2019 senesinde belediye reisı seçilen Ayhan Yılmayan bir kamer sonrasında istifa etti ve yerine Ertuğrul Çetin geldi.

Ankara'da bir MHP'li henüz adam öldürmeye kurban gitti! Ferhat Özcan silahlı saldırı sonucu yaşamını kaybetti

Saksıtabipliğimizce planlanan uygulamaya konulmuş olan semt poliklinikleri amaçlanan, hizmeti kabil olduğu kadar hastalarımıza yakınlaştırmak ve asıl hastanelerdeki yığılımı azaltmak suretiyle mükemmeli yakalamaktır.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen kişisel verileriniz, zatî verilerinizin alışverişlenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen salahiyetli amme kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) vasıtasıyla halk kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında talep ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya fen edinme hakkı kapsamında amme kurumlarından haber talebinde bulunabilirsiniz.

Cumhurbaşdemı Tayyip Erdoğan AK Kısım’nin Ankara ilçe şehremaneti rüesaını dün açıkladı. Tanıtım derneksında MHP’li beş belediye reis bey namzetı da mahal aldı. Dürüst Kazanç, bulunan 14 uray başbuğını tekrar namzet pursaklar gundem gösterdi.

Report this wiki page